{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stotine prijava na početku humanitarne akcije "Dom je sreća najveća"

17.4.2014. u 12:11
3
Stotine prijava na početku humanitarne akcije "Dom je sreća najveća"
3
Stotine prijava na početku humanitarne akcije "Dom je sreća najveća"
Više stotina prijava stiglo je za samo nekoliko dana na adrese OBN TV u prijavi za veliku humanitarnu akciju pod nazivom "Dom je sreća najveća", u kojoj će biti dodijeljene tri kuće za tri porodice na prostoru cijele Bosne i Hercegovine.
Cilj akcije je da tri socijalno najugroženije porodice u našoj zemlji koje žive na marginama društva u siromaštvu, bez osnovnih sanitarnih uslova, tekuće vode, hrane i električne energije pronađu sreću u novom domu.

Ovom akcijom OBN TV i prijatelji projekta žele da oni kojima je najteže više ne žive u mraku i da im noći ne budu veoma duge i sumorne, da imaju svakoga dana dostupnu vodu, a da djeci iz tih porodica djetinjstvo učine boljim.

Ovo je samo jedan u nizu pozitivnih primjera, koje bi trebali slijediti svi ljudi i zajedno pomoći nesretnima. Često je to za nas skoro ništa, a njima predstavlja puno.

Nosilac cijelog projekta je emisija "Dejana talk show", koju uređuje i vodi poznato televizijsko lice u Bosni i Hercegovini Dejana Rosuljaš. U okviru ove emisije će biti i predstavljene porodice kojima je potreban smještaj, ali i dodjeljene kuće.

OBN TV poziva sve kojima je prijeko potreban stambeni smještaj ili žive u nehumanim uslovima da pošalju podatke na adresu Humska 1, 71 000 Sarajevo ili na email: humanitarna.akcija@obn.ba. Za sve dodatne informacije možete pozvati 033/ 648-888.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: