{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rotaract ruksaci će i ove godine obradovati mališane

Klix.ba
19.5.2015. u 13:44
110
0
Rotaract ruksaci će i ove godine obradovati mališane
110
Priključite se projektu Rotaract ruksak i pomozite našim mališanima da sa osmijehom na licu zakorače u svoju prvu školsku avanturu.

U duhu priprema prvačića i njihovih porodica za prvu školsku godinu, Rotaract Klub Sarajevo i ove godine nastavlja sa projektom koji je počeo 2011. godine, a u sklopu kojeg se prikupljaju sredstva i materijali za prvačiće iz rubnih područja Kantona Sarajevo, te mjesnih zajednica koje su u maju prošle godine pogođene poplavama.

"Na ovaj način želimo umanjiti razlike među djecom iz različitih dijelova Kantona Sarajevo, omogućavajući prvačićima iz rubnih područja grada da bez problema i sa osmjehom na licu zakorače u svoju prvu školsku avanturu", izjavio je predsjednik Rotaract kluba Sarajevo, Goran Kučera.

Akcija "Rotaract ruksak" realizuje se isključivo na bazi donacija pravnih i fizičkih lica i sve donacije idu isključivo za troškove nabavke ruksaka. Sve ostale troškove logistike i organizacije pokriva udruženje i volonteri Rotaract Kluba Sarajevo.

Projekat "Rotaract ruksak" su do sada prepoznali i podržali Fondacija Hastor, TC Bingo i Raiffeisen Banka.

Ukoliko odlučite sudjelovati u akciji i pomoći da Rotaract ruksaci obraduju što više prvačića iz Kantona Sarajevo, uplate možete vršiti na transakcijski račun Udruženja Rotaract Sarajevo:

Raiffeisen Bank BiH d.d., 1610000094000092

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: