Apel za pomoć
760

Poziv reprezentativcima, pjevačima, glumcima: Jasminu Zubčeviću potrebno 15 hiljada eura za operaciju

Klix.ba
Jasminu Zubčeviću iz Tuzle koji je obolio od rijetke bolesti grčenja i odumiranja nervnih ćelija i dalje je potrebna pomoć. Naime iako je Jasmin zahvaljujući dobrim ljudima uspio otići na hitne terapije kako bi se njegovo stanje popravilo nažalost nisu se obezbijedila sredstva od 15 hiljada eura koliko je potrebno za operaciju.

Jasmin je već morao biti na operaciji ali nije upravo zbog nedostatka sredstava. Svaki dan je važan. Sutra može biti kasno.

"Pozivam sve reprezentativce BIH koji su nebrojeno puta pokazali svoje zmajevsko srce. Pozivam sve pjevače koji dolaze u Tuzlu i kojima je Tuzla uvijek bila dobra domaćin. Pozivam Mariju Šerifović koja uvijek u našem gradu ima prepun Mejdan. Mare, javi se. Čola, Dino , Hari...Barbarez kapitenu svih kapitena.. Spaha legendo, Halide", stoji u javnom pozivu kogojeg potpisuje Omer Isović predsjednik udruženja "Zmajevo srce".

Omer je pozvao i sve pjevače koji će do kraja godine pjevati u Tuzli po restoranima i Trgu slobode, te privredne subjekte da budu humani i daruju novi život Jasminu Zubčeviću. Vjeruje da se i8znos može skupiti do petka 28. decembra.

"Jutros, 23. decembra sam razgovarao sa Jasminovom majkom. Plakala je ona sebi ja sebi. Uspio sam joj objasniti i uvjeriti je da ćemo pobijediti za Jasmina. Ona i Jasmin nemaju više snage. Danas su je ponovo dobili jer su uvjereni da će Jasminu pomoći naši dobri Zmajevi i Zmajice širom svijeta", stoji u pozivu.

Računi na kojima možete izvršiti uplate:

Uplatama na račun SBERBANK br. 1404015000237169 na ime Jasmin Zubčević.

Za uplate iz inostranstva SBERBANK na račun broj BA391404014100089197 SWIFT code SABRBA22.

PayPal [email protected] Uplate Western Unionom na ime Sadeta Zubčević, kontakt tel 0038762279561