{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Posjetite štand Udruženja “Ruku na srce” na dječijem sajmu u Sarajevu

16.11.2018. u 08:02
76
0
Posjetite štand Udruženja “Ruku na srce” na dječijem sajmu u Sarajevu
76
Posjetite štand Udruženja “Ruku na srce” na dječijem sajmu u Sarajevu
Volonteri udruženja "Ruku na srce“ pozivaju sugrađane da skupa sa svojim mališanima posjete štand Udruženja na Dječijem sajmu koji se održava u Skenderiji, te podrže humanitarni projekat "Nijedno dijete bez paketića" u okviru kojeg se nastoje obezbijediti novogodišnji paketići za djecu iz socijalno ugroženih porodica.
U petak od 13 do 18 sati te u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati, na štandu Udruženja "Ruku na srce“ najmlađi posjetioci Dječijeg sajma imaju priliku družiti se sa volonterima, pokloniti nešto svojim vršnjacima, a djevojčice koje posjete štand mogu dobiti i najljepšu pletenicu.

"Svim posjetiocima našeg štanda na Dječijem sajmu obećavamo dobru zabavu, a posebno maloj raji. Također, svi koji žele na štandu mogu predati i donacije za projekat 'Nijedno dijete bez paketića', u vidu igračaka, slatkiša i školskog pribora“, poručio je Faris Gurda, PR Udruženja "Ruku na srce".

Iz Udruženja podsjećaju sugrađane da svoje donacije i dalje mogu dostavljati na nekoliko punktova u Sarajevu, sve do 12. decembra 2018.:

Radnim danima u periodu od 09 do 17 sati: Mevlana caffe na Baščaršiji (ul. Čurčiluk Veliki 24), Udruženje STELEKS na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu (Kampus Univerziteta), te prostorije FK Željezničar (stadion Grbavica) i firme Toner.ba (ul. Hamdije Kreševljakovića 30).

Od ponedjeljka do petka od 08 do 18 sati te subotom od 10:00 do 18 sati: Radnja DOBRE VOLJE, Udruženje Pomozi.ba (ul. Dr. Fetaha Bećirbegovića 8).
Subotom u periodu od 10:00 do 12 sati: Centar "Ruku na srce" na Dobrinji (ul. Esada Pašalića 8).

Svaki dan od 09:00 do 22 sata: Dječija igraonica Kinderland, Termalna rivijera Ilidža (ul. Butmirska cesta 18).

Za dodatne informacije o načinima doniranja članove Udruženja možete kontaktirati putem e-maila: [email protected], Facebooka ili broja telefona: +38761233233.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: