{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pomozimo izgradnju lifta za djecu sa posebnim potrebama u Gornjem Vakufu

17.10.2012. u 14:14
34
0
Pomozimo izgradnju lifta za djecu sa posebnim potrebama u Gornjem Vakufu
34
Pomozimo izgradnju lifta za djecu sa posebnim potrebama u Gornjem Vakufu
Osnovna škola "Gornji Vakuf"
Osnovna škola "Gornji Vakuf" je početkom 2012. godine počela sa realizacijom projekta "Izgradnja lifta za djecu sa posebnim potrebama“ koji se implementira u okviru projekta "Inkluzivne škole u zajednici“ u saradnji sa kantonalnim Ministarstvom obrazovanja, nauke, kulture i sporta i organizacijom "Save the children".
"Navedeni projekat je prepoznat od strane učenika, nastavnika i roditelja naše škole. Na nivou škole formiran je razvojni tim koji se sastoji od nastavnika iz predmetne i razredne nastave, roditelja (predstavnika Vijeća roditelja), učenika (PAR grupa), direktora, pedagoga i privrednika sa područja naše općine, navodi se u saopćenju OŠ "Gornji Vakuf".

"U našoj školi imamo dva učenika koji nisu u mogućnosti kretati se iz jednog razreda u drugi (sa jednog sprata na drugi i obrnuto) te na taj način naši učenici, nastavnici i roditelji smatraju da je ovaj problem prioritetan i da se u skorom periodu treba riješiti.
Kroz projekat, škola će dobiti sredstva u iznosu od 4.000 KM što nije dovoljno za realizaciju navedenog projekta (vrijednost projekta je oko 15.000 KM)", dodaje se u saopćenju ove škole.

Ovim putem iz OŠ "Gornji Vakuf" mole sva pravna i fizička lica, vladine i nevladine organizacije i sve ljude koji su u mogućnosti pomoći ovaj projekat da uplate sredstva na račun:

Žiro račun Vijeća učenika:
Šifra banke 749226
Žiro račun banke 199-000-00000000-23
Broj štednog računa 5061110500
980906
Ročnost 22 A'VISTA
Prezime i ime: Amra Čalkić Vijeće učenika Osnovne škole Gornji Vakuf.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: