{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pomozimo izgradnju lifta za djecu sa posebnim potrebama u Gornjem Vakufu

17.10.2012. u 14:14
34
0
Pomozimo izgradnju lifta za djecu sa posebnim potrebama u Gornjem Vakufu
34
Pomozimo izgradnju lifta za djecu sa posebnim potrebama u Gornjem Vakufu
Osnovna škola "Gornji Vakuf"
Osnovna škola "Gornji Vakuf" je početkom 2012. godine počela sa realizacijom projekta "Izgradnja lifta za djecu sa posebnim potrebama“ koji se implementira u okviru projekta "Inkluzivne škole u zajednici“ u saradnji sa kantonalnim Ministarstvom obrazovanja, nauke, kulture i sporta i organizacijom "Save the children".
"Navedeni projekat je prepoznat od strane učenika, nastavnika i roditelja naše škole. Na nivou škole formiran je razvojni tim koji se sastoji od nastavnika iz predmetne i razredne nastave, roditelja (predstavnika Vijeća roditelja), učenika (PAR grupa), direktora, pedagoga i privrednika sa područja naše općine, navodi se u saopćenju OŠ "Gornji Vakuf".

"U našoj školi imamo dva učenika koji nisu u mogućnosti kretati se iz jednog razreda u drugi (sa jednog sprata na drugi i obrnuto) te na taj način naši učenici, nastavnici i roditelji smatraju da je ovaj problem prioritetan i da se u skorom periodu treba riješiti.
Kroz projekat, škola će dobiti sredstva u iznosu od 4.000 KM što nije dovoljno za realizaciju navedenog projekta (vrijednost projekta je oko 15.000 KM)", dodaje se u saopćenju ove škole.

Ovim putem iz OŠ "Gornji Vakuf" mole sva pravna i fizička lica, vladine i nevladine organizacije i sve ljude koji su u mogućnosti pomoći ovaj projekat da uplate sredstva na račun:

Žiro račun Vijeća učenika:
Šifra banke 749226
Žiro račun banke 199-000-00000000-23
Broj štednog računa 5061110500
980906
Ročnost 22 A'VISTA
Prezime i ime: Amra Čalkić Vijeće učenika Osnovne škole Gornji Vakuf.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: