{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pomozimo Belminu Fetiću oboljelom od leukemije i spleta vena

7.8.2012. u 10:24
32
Pomozimo Belminu Fetiću oboljelom od leukemije i spleta vena
32
Pomozimo Belminu Fetiću oboljelom od leukemije i spleta vena
Belmin Fetić
Belmin Fetić iz Tuzle ima samo četrnaest godina, a bezbrižno djetinjstvo mu je prekinuo težak i dalek put ka ozdravljenju kojim trenutno korača.
Malenom Belminu je dijagnosticiran splet vena na mozgu, kompleksno oboljenje koje zahtijeva operativni zahvat koji se ne radi ni na jednom Kliničkom centru u Bosni i Hercegovini. Nažalost, pri detaljnim pretragama koje su izvršene neposredno prije same operacije, ovom dječaku je, početkom 2012. godine dijagnosticirana i leukemija-teško maligno oboljenje sa kojim se ovaj dječak do sada uspješno borio. S obzirom na težinu malignog oboljenja i činjenicu da su iscrpljene mogućnosti daljeg liječenja u Bosni i Hercegovini, za Belmina Fetića je jedina nada transplantacija koštane srži koja će se uraditi početkom oktobra 2012. godine u Njemačkoj.

S obzirom da je ovakav vid liječenja dug i skup proces, a roditelji ovog dječaka kao i veliki broj građana naše zemlje nisu u stanju sami obezbijediti materijalna sredstva za liječenje svoga djeteta, prinuđeni su tražiti pomoć svih dobrih ljudi koji im mogu pomoći na putu ka Belminovom ozdrvljenju.

Pomoć za liječenje dječaka Belmina Fetića možete pružiti pozivom na humanitarni telefon: 090 291 006 čime donirate 2 KM, te uplatama na broj žiro računa: 3060462557838440 otvorenog u Hypo Alpe Adria Bank ili na broj deviznog računa: BA 39306042566810358 na ime Fetić Edine.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon 066 621 889 kod Fetić Edine, dječakove mame.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: