{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pomozimo 16-godišnjem Adnanu da prikupi novac za terapije koje mu život znače

4.1.2018. u 15:26
1.072
21
Pomozimo 16-godišnjem Adnanu da prikupi novac za terapije koje mu život znače
1.072
Pomozimo 16-godišnjem Adnanu da prikupi novac za terapije koje mu život znače
Adnan Halilović
Adnan Halilović iz Konjica ima 16 godina i samo jednu želju - da ozdrav i nastavi normalan život. Ovom teško oboljelom dječaku svakog mjeseca za terapije koje život znače treba blizu 4.000 KM.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Adnan boluje od celijakije, Kronove bolesti, dermatitisa i varijabilne imunodeficijencije (CVID), a novac koji je mjesečno potrebno odvojiti za terapije njegova porodica nema.

Ukoliko ne primi jednu terapiju i najmanja infekcija ili prehlada za Adnana može biti kobna, upozorila je njegova majka Sanela koja se već dvije godine iz dana u dan bori da prikupi novac za svoje dijete. Pravo koje je imao iz Zavoda zdravstvenog osiguranja je iskoristio, tako da cijeli iznos već odavno pada na roditelje.

Svi koji su u prilici pozvani su da se uključe u akciju pomoći ovom dječaku kako se ovako mlad ne bi morao brinuti za novac, da bi svoju snagu i nadu mogao usmjeriti u ozdravljenje i borbu za normalan život.

Novac možete uplatiti na broj žiroračuna 141-506-13100268-65 u BBI banci na ime Adnan Halilović. Više informacija potražite na Facebook stranici ili pozovite njegovu majku na broj telefona 060 34 66 292.

Portal Klix.ba također se uključuje u akciju pomoći Adnanu organizovanjem humanitarnog partyja koji će se održati 13. januara u Holiday Pubu na Sarajevo Holiday Marketu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: