Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima mnogo ljudi sto hoce da pomogbu ali dajte sredite. PAYPAL banka uzme 50km kad posaljes 100km iz EU.. ludilo
@alenko PAYPAL sredjuje svako sebi licno, svako se licno registruje na paypal-u i onda ti oni provjere identitet i kontakt sa tvojom bankom koju si im naveo i tek ti tada dodijele racun i dozvole trgovinu preko paypala , pa je tako i ovaj mali ili njegova familija to mogla uraditi. Jarane zivimo u 21 vijeku i svi znamo kako se otvara paypal racun ;) , online iz dnevnog boravka . Kaj ne?
@alenko western union ti je jos bolji od paypala ako si se registrovao i oni provjerili tvoj identitet , transakcija 5eura :DDDDDDDD.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerujem da barem pola vas ima mobilno bankarstvo. Treba vam 10s da uplatite koliko vec mozete. Toliko vam treba da napisete komentar ovdje, stoga bolje telefon u ruke, i spasit zivot djecaku nego bezze laprdat il pokusavat nedokaznima nesto objasnit.
Ima i humanitarni broj: 090291026 http://www.inmedia.ba/otvoren-humanitarni-broj-za-muhameda-talica/
Troškovi cijelog liječenja iznose 220.000 eura koje porodica Talić nažalost ne može sama prikupiti -------- Odmah da otvoreno kazem da je ova basnoslovna suma od 220.000 eura cista LAZ i utopijska cifra koju je neko ili greskom ukucao ili maliciozno ovoliki iznos naveo .
@lux_ 440,000 KM to je jarane skoro pola milion KM-ova. Svaka bolnica u Njemackoj ima javnu internet stranicu gdje se pacijeni mogu javiti i raspitati se o svojoj bolesti a strani pacijenti stupiti u kontakt sa ljekarima , poslati nalaze i dobiti predracun troskova ;) . Nije niko ovoliko LUD . Samo kazem prikupljanje "sadake" je postao unosan biznis !!!
PAYPAL??? UPLATA ONLINE? ZAŠTO SE TO VEĆ NE REGULISE?
Uzmes broj racuna i uplatis preko netbankinga. To je uplata online. Ja tako radim non stop, traje 10sekundi.
i ja kazem.. paypal
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
placamo li zdravstveno osiguraje? Placamo. Pa zasto onda nemao zdravstva vec sve mora ici preko sadake? Hvala ti sda
Po meni humanitarni broj bi trebalo otvoriti. Ako Bog da da se sto prije skupi i da nas zmaj ostvari svoj san.
@kelinjo ❤️❤️❤️
Otvorili su humanitarni broj izgleda, evo pise na ovom portalu http://www.inmedia.ba/otvoren-humanitarni-broj-za-muhameda-talica/ Broj: 090291026
Ovakve situacije zbliže ljude i pokažu koliko ko u sebi ljudstva ima.Ko god ima viška novca treba pomoči ovoj porodic, kada dajete drugima kojima je to potrebno, vjerujte da se i Vama otvara nafaka.
sav narod u BiH je humanitaran, to se barem dokazalo u proslosti, sigurna sam da ce se i ovom malisanu pomoci
Kockastim glavama koji se hvale brdom pića i hrane na stolu na instagramu bih porucio da preskoce jedan vikend i uplate ovom djecaku.Evo,ja odoh prvi iste sekunde.Ko je sa mnom?
@11111tayson Sve ja to razumijem,ali kako drugacije kretena animirati ako se sam ne pronađe u mom postu.Imas fb i instagram pa malo zaviri u tuđe postove i sve ce ti jasno biti.Bitno je da on bude viđen i da se pohvali,ali ostati ravnodusan na ovakve vijesti je zaista tuzno.Meni je plata 902 KM koju sam dobio prvog,ali sada sam halalio 50 KM i ispunio sam ljudsku duznost.