Humanitarne akcije
28

Pokažimo humanost: Koncert "Seji s ljubavlju" večeras u Gradskoj areni u Zenici

Piše: E. M.
Udruženje muzičke omladine Omladinski hor Zenica večeras će u Gradskoj areni u Zenici održati humanitarni koncert "Seji s ljubavlju", a prikupljeni iznos od prodaje karata bit će usmjeren za liječenje Zeničanina Seada Seje Mustafića.

Mustafiću je dijagnosticiran tumor na mozgu, a sredinom decembra prošle godine operisan je na klinici Acibadem u Turskoj, a troškovi operacije iznose 25.000 eura. Udruženje muzičke omladine Omladinski hor Zenica u saradnji sa Gradskom arenom u Zenici večeras će sa početkom od 19 sati održati koncert "Seji s ljubavlju" gdje će nastupati članovi i solisti Omladinskog hora Zenica i osnovne muzičke škole u Zenici.

Pod dirigentskom palicom profesora Milenka Karovića nastupat će Merima Mustafić, Alen Seferović, Ajdin Huskić i Ermin Ašćerić koji će, prema riječima organizatora, pripremiti jednu lijepu i pozitivnu muzičku priču sa najboljim kompozicijama iz repertoara Omladinskog hora, a specijalni gost ove večeri je Armin Muzaferija.

Ulaznice je moguće kupiti na biletarnici Gradske arene u Zenici po cijeni od 3 KM, ili rezervacijom na brojeve telefona: 032/242-604, 062/859-555 i 063/797-555.