{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nana Rabiha iz Gluhe Bukovice živi u nehumanim uvjetima

24.1.2017. u 19:31
4
68
Nana Rabiha iz Gluhe Bukovice živi u nehumanim uvjetima
4
Nana Rabiha Pirić iz Gluhe Bukovice živi u nehumanim uvjetima. Doživjela je dva moždana udara koji su ostavili fizičke i psihičke posljedice. Zbog neimaštine ne ide redovno na kontrolu, a ne pije ni lijekove redovno.
Ekipa okupljena oko projekta Biljanska dolina obišla je Rabihu i uvjerila se kako oskudijeva u svemu. Na fotografijama koje su objavili vidi se da je kuća neuvjetna, puna vlage, zidovi su popucali, nema ploče a pod je od dasaka kroz koje puše hladan vjetar iz magaze. Nema tekuću vodu niti kupatilo.

"Naša želja je da osiguramo novac barem da može kupiti lijekove svaki mjesec, a ostalo što skupimo kupit ćemo namirnice za život i osnovne higijenske potrepštine za ovu napaćenu ženu. Molim stanovnike Biljanske doline koji žele pomoći ovoj ženi i olakšati joj život da se jave. Svaka pomoć koja pristigne za našu Rabihu bit će transparentna i javno objavljena na našoj stranici.

Apel je upućen i bh. dijaspori širom svijeta da se odazove pozivu i pomogne da nana Rabiha ne živi više u bijedi i patnji.

Više informacija o načinu na koji možete pomoći potražite na Facebook stranici tima Biljanska dolina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: