Na Skakavcu humanitarna utrka za pomoć maloj Ivani Bjelogrlić

Na Skakavcu humanitarna utrka za pomoć maloj Ivani Bjelogrlić
728
M. A.
19.11.2019. u 11:09
0
komentara
728

dijeljenja
Na Skakavcu humanitarna utrka za pomoć maloj Ivani Bjelogrlić
Organizatori Skakavac Traila pozivaju trkače (šumske i gradske), planinare, bicikliste, triatlonce te biatlonce iz svih gradova BiH da im se priključe na zajedničkom treningu/hiking turi na kojoj će prikupljati sredstva za pomoć u liječenju hrabre trogodišnje djevojčice Ivane Bjelogrlić.
Okupljanje za trening/turu predviđeno je 24. novembra 2019. godine do 11 sati kod objekta Hotel Promaja Hiking Station.

Na ovom treningu/turi organizatori ističu da učesnici neće dobiti startni paket, majicu, medalju, već će dobiti nešto mnogo vrednije u vidu dječijeg osmijeha.Planirane su dvije trail rute dužine 7,5 (380 m) i 15 (750 m) kilometara. Staza dužine 7,5 kilometara je, prema riječima organizatora, lagana i kreće se smjerom Uževica-Ravne-Plato Skakavac-Vidikovac Skakavac-Vodopad Skakavac-Uževica.

S druge strane, staza od 15 kilometara je srednje teška i kreće se smjerom Uževica-Vrela-Vrh Bukovik-Bukovik-Donji Moćioci-Plato Skakavac-Vidikovac Skakavac-Vodopad Skakavac-Uževica.

Potrebna oprema za sve trkače su patike za trail trčanje, boca s vodom, vjetrovka i presvlaka. Nakon treninga/ture odmor će biti u Hotelu Promaja, gdje će biti osiguran zajednički obrok.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.