Mladi iz Banovića prikupljaju novac za renoviranje sportskog terena

Mladi iz Banovića prikupljaju novac za renoviranje sportskog terena
162
A. P.
2.9.2019. u 13:55
0
komentara
162

dijeljenja
Mladi iz Banovića prikupljaju novac za renoviranje sportskog terena
Udruženje mladih BaUM iz Banovića u saradnji da organizacijom World Vision i Općinom Banovići, početkom augusta ove godine, pokrenulo je kampanju prikupljanja sredstava “Srcem za teren”.
Cilj kampanje je omogućiti djeci adekvatan sportski prostor za rekreaciju, igru i provođenje slobodnog vremena u sigurnom okruženju.

"Djeca i mladi u Banovićima nemaju adekvatan javni teren na kome mogu provoditi slobodno vrijeme i odrastati u sportskom duhu. Iz tog razloga, Udruženje mladih BaUM je pokrenulo kampanju “Srcem za teren”. Putem kampanje, Udruženje planira renovirati igralište koje će biti mjesto na kome će djeca i mladi provoditi vrijeme tokom i nakon nastave, otkrivati i razvijati svoje talente i kreirati uspomene za pamćenje", rekao je Ademir Hasić, predsjednik Udruženja mladih BaUM iz Banovića.

U narednom periodu slijedi niz aktivnosti i događaja koje organizuje Udruženje mladih BaUM, a sve u cilju prikupljanja sredstava za rekonstrukciju sportskog terena. U pitanju su sportski turniri, kulturna dešavanja, te prodajni štandovi.

#SRCEMZATEREN

Udruženje mladih “BaUM” iz Banovića u saradnji da organizacijom World Vision Bosna i Hercegovina i Općina Banovići-Službena stranica pokreće kampanju “Srcem za teren”. Prikupljenim sredstvima planiramo izvršiti zamjenu podloge sportskog terena pored Javna ustanova Osnovna škola "Banovići", postaviti novu rasvjetu, urediti tribine sa stolicama, postaviti nove golove i koševe, te izmjeniti dvorišnu ogradu.Pozivamo vas da se priključite kampanji i da zajedno igramo “Srcem za teren” s ciljem boljeg života svakog djeteta! Omogućimo im sretnije i bezbjednije djetinjstvo!🧡⚽️💙🏀💙🏐🧡PODRŽI PROJEKAT DONACIJOMPrimalac: Udruženje mladih “BaUM” iz BanovićaTransakcijski broj: 1323002021139050 NLB BankaInternacionalne uplate:IBAN: BA3913200107209697 SWIFT: TBTUBA22

Posted by Udruženje mladih "Baum" iz Banovića on Sunday, August 11, 2019


Mladi iz BaUM-a pozivaju sve zainteresovane da se priključe kampanji i zajedno igraju “Srcem za teren”. Cilj je poboljšati kvalitet života djece i mladih, te omogućiti im sretno i bezbjedno djetinjstvo!

Svoj video podrške možete postaviti na društvene mreže uz hashtag #srcemzateren.

"Uključite se, jer samo zajedničkim snagama možemo ostvariti pozitivne promjene!", poručuju iz BaUM-a.

Projekat možete podržati donacijom:
Primalac: Udruženje mladih “BaUM” iz Banovića
Svrha uplate: Srcem za teren
Transakcijski račun: 1323002021139050 NLB Banka
Internacionalne uplate: IBAN: BA3913200107209697 SWIFT: TBTUBA22
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.