{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Humanitarni koncert za Armina Raonića i Zvonka Zlovića u sarajevskom kafiću Mr. & Mrs. Cue

1.3.2018. u 22:06
52
0
Humanitarni koncert za Armina Raonića i Zvonka Zlovića u sarajevskom kafiću Mr. & Mrs. Cue
52
Humanitarni koncert za Armina Raonića i Zvonka Zlovića u sarajevskom kafiću Mr. & Mrs. Cue
Asocijacija studenata Mašinskog fakulteta u Sarajevu organizuje humanitarni koncert za Armina Raonića i Zvonka Zlovića. Koncert će biti održan 14. marta u sarajevskom kafiću "Mr. & Mrs. Cue" s početkom u 20 sati, a nastupit će bendovi ProRocks i Lijepi Brener, kao i učesnici regionalnih muzičkih takmičenja Emir Pihljak i Mahir Mulalić.
Zvonko Zlović je nakon trogodišnjeg studija na Ekonomskom fakultetu završio master studij na Mašinskom fakultetu u Sarajevu, a zbog bolesti je morao napustiti posao te se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje. Živi kao podstanar u Sarajevu. Nakon operacije tumora na mozgu početkom februara 2017. godine i druge operacije krajem decembra iste godine preporučena mu je rehabilitacija i fizikalne terapije što iziskuje velike novčane troškove koje Zvonko sam nije u stanju osigurati. Osim toga, Zvonko bi novu operaciju trebao imati za tri mjeseca.

Armin Raonić je dvadesetogodišnjak koji ima oboljenje jetre, želuca, slezene i limfnih čvorova, a konačna dijagnoza još uvijek nije uspostavljena. Trenutno stanje organizma zbog nedobijanja terapije Armina može koštati invaliditeta. Armin se trenutno nalazi u Istanbulu, nakon što su osigurana novčana sredstva za početne analize, dok će ukupni trošak liječenja biti naknadno poznat.

Asocijacija studenata Mašinskog fakulteta u Sarajevu poziva sve koji su u mogućnosti da prisustvuju ovom koncertu i na taj način pomognu u prikupljanju dijela potrebnih sredstava za liječenje dvojice mladića.

Za ulaz trebate izdvojiti minimalno 3 KM, a tokom koncerta svi posjetitelji mogu donirati dodatni iznos na označenim mjestima. Sav prihod od ulaznica, kao i dodatnih donacija će biti uplaćen na odgovarajuće žiro račune za Armina i Zvonka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: