Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Bosna !!!
BOSNJACI!
MOŽDA IMA LOPOVA U OVOJ DRŽAVI, ALI ZATO IMA I DOBRIH LJUDI! HVALA SVIMA U IME LJUDSKOSTI
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hvala vam dobri ljudi...
I neko stavi minus.. Bolest pa et
@Suad00387 ima pravo da ide gdje zeli, zasluzila je da uziva bar koju godinu zivota sto joj je ostalo. Nedo Bog da ti se desi 10% sto je ova zena pretrpila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je Bakir dao?
Sasvim je normalno i realno da joj se isplacuje u mjesecnim ratama. Da joj se daju sve pare odmah, ko zna sta bi bilo. Odmah bi se u porodici i okolini naslo onih koji bi je iskoristili, onih kojima je potrebno da im se posudi, a oni nikad ne vrate itd. Za par godina zena bi se opet nasla na prosjackom stapu. Ovako je obezbijedjena do kraja zivota.
Bravo narode
Kakaaa si za posudit?
Zasto dislike umro majci svojoj
Bravo za 750.000 muslimana koji su otišli vani i za 1.2 milijuna koji žive na teritoriju Hercegovine i Bosne
Ima i boraca invalida i drugih roditelja stradale djece koji možda rade za dnevnicu ili skupljaju sirovine jer neće da prose, tako da treba ovaj novac podjeliti na barem 5 osoba najugroženibih. Dobila je stan od opštine, ne znam zašto ne bi podjelila da nekim još
Bilo bih pošteno nagraditi adekvatno još i novinara koji je objavio ovu priču. Čovjek je uradio odličan posao.
To mu je posao i prima platu. Novine su dobile citanost. Vlasnik novina-portala treba da ga plati
Neka kupi sebi pristojan stan....neka uplati.penziono i taman
A ti se Muzafere kupaj i narednih 40 godina irgetuj
Dobrijeh Bosnjani, zbog ovog mentaliteta..nas je domet u doprinosu covjecanstvu cevapi i kamen za kiseljenje kupusa..
Imamo naopaku piramidu vrijednosti.. siromah ima status bezgrijesnika gotovo bozanstvene epitete.. a gazde vidimo kao lopove, kao najgore sto drustvo ima za dati.. i onda se cudimo sto cumur lozimo
narednih 20 godina po 1.000 KM mjesecno...sasma pristojno za socijalno ugrozenu osobu
Halo, kako planski - hocel joj to neko davat milju mjesecno, dok vamo vrti preko dvjesta i stvara sebi profit? Nemojte se zajebavat, ovo je puno para - morate biti transparentni
I ja sam to pomislila. zasto bi joj neko davao novac kao maloumniku. Neka rasporedjuje sama pa ako sve potrosi njen problem. Njene pare, njen problem!
Bravo!
Svaka čast svakoj osobi koja se odlučila pomoći. A li ne mogu se otetit dojmu da će dobar dio novca završiti kod nekoga kome nije bio namjenjen.
Pomozi.ba je vrlo transparentna organizacija i tu nema zloupotrebe.
Koliko ce pomozi.ba sloziti u svoj dzep?