Humanitarne akcije
117

FK Sarajevo za Maglaj

Klix.ba
Nezapamćene poplave pogodile su BiH jučer i danas, a najviše su pogođeni stanovnici Maglaja i Olova, koji su odsječeni od ostatka zemlje. Ovim ljudima, kada se situacija smiri, bit će potreban svaki oblik pomoći, stoga Centar za promociju civilnog društva poziva građane Sarajeva da pomognu unesrećenima, a apelu i njihovoj akciji pridružio se Fudbalski klub Sarajevo.

Iz Uprave Bordo tima pozivaju sve navijače FK Sarajevo, simpatizere, članove, kao i druge građane Sarajeva, da doniraju grijalice, hranu, sokove, deke, odjeću... za hitnu pomoć Maglaju, Olovu i drugim mjestima.

"FK Sarajevo vas poziva da sve što možete dostavite u prostorije Bordo caffea, bifea u prostorijama FK Sarajevo u ul. M.Tita 38b, u petak, 16.05.2014. godine od 8:00 do 19:00 sati. Potom će osoblje Kluba sve što se prikupi dostaviti u kancelarije CPCD-a", navode u saopštenju tima sa Koševa.

Ostalim danima svoje donacije u prostorije CPCD-a koje se nalaze u ulici Gradačačka bb, kod Malezijskog mosta. će se primati svakog dana (osim nedjelje), u periodu od 9 do 19 sati, do 22. maja.

Sve informacije možete dobiti pozivom na broj CPCD-a 033 644 810.