{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Emir Mirvić treba pomoć za operaciju u Minhenu: Plašim se da ću ostati bez ruke

Piše: E. A./Klix.ba
17.3.2015. u 21:04
260
18
Emir Mirvić treba pomoć za operaciju u Minhenu: Plašim se da ću ostati bez ruke
260
Emir Mirvić treba pomoć za operaciju u Minhenu: Plašim se da ću ostati bez ruke
Emir Mirvić
Emir Mirvić, 24-godišnji mladić iz Goražda, treba pomoć za operaciju ruke. Problem traje punih sedam godina, a boravak na klinikama u BiH nije rezultirao rješenjem. Jedina šansa je, tvrdi, u operaciji na klinici u Minhenu, koja košta 3.000 eura, a taj novac Emirova porodica nema.
"Dugo se liječim. Dobio sam bolove jedno jutro i ljekari su mi stavili longetu, ali to nije pomoglo, bolovi su trajali i sad su veoma jaki. Ponekad bi problem prestajao ali ponovo se vraćao. To traje godinama, a od 2013. godine situacija je sve teža, ruka kao da se suši", priča Emir.

Emir Mirvić je potvrdio da bez obzira na činjenicu da je prošao brojne klinike u Sarajevu i različite tretmane nije bilo rješenja, već je iznova upućivan na različite pretrage koje bi u konačnici završile preporukama da se radi detaljnija analiza. Jedina klinika koja je ponudila operativni zahvat i mogućnost da se ruka oporavi u potpunosti je u Minhenu.

"Za operaciju u Minhenu potrebno mi je 3.000 eura, a i ovaj iznos je manji od uobičajnog zahvaljujući posredovanju Otvorene mreže, koja ima saradnju sa klinikom. Novca nemam i molim sve koji to mogu da mi pomognu", kaže Emir Mirvić.

Da bi osigurao sredstva, Emir je otvorio račun na svoje ime kod Moje banke u Goraždu i Sarajevu, jer drugog načina nema.

Moja banka DD Sarajevo
SWIFT: FMBABA22
Mirvić Emir Goražde
BA 391376206004048831

Za uplate iz BiH račun kod Moje banke je: 1376206004048831

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: