Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu ulje od kanabisa,medicina nema rijesenje za ovaj problem. Naravno stoka zaodtala primitivna ga nece legalizovat nikad, Pljuc
Samo marihuana i rijesen problem
Dajte humanitarni broj, narod ce sigurno pomoci nece Bakir i tornjak sigurno.
Pa na vlasti je svemoćna i sveprisutna SDA. Tražite od njih i sistema a ne od osiromašenih i opljačkanih građana. Svemoćni Bakir ne treba ratom braniti BiH nego parama pomoći liječenje siromašnih. Narode na ulice kao prije par godina!!!
Kaze neko zar ne bi trebala drzava pomoci svom gradjaninu? Kakva drzava. Ona ce pomoci Fahrudinu Radoncicu koji je nedavno ispumpao od nas 11 miliona i odnio u Crnu Goru i njemu slicnima. Za sirotinju je dobro da hljeba ima. I to da nema stranaca i da se ne moze otic raditi na Zapadu ne bi ni hljeba mozda imali i radili bi ko robovi Radoncicu i slicnima.
Pa rušite vlast!
Dajte nam neki broj da preko telekom operatera uplatimo koju markicu, mi koji ni sami nemamo mnogo.
Suzdrzimo se negativnih kometara, pomozimo koliko mozemo. Momcino izdrzi i ozdravi!
treba mu ulje od kanabisa hitno,jedini lijek za ovu bolest od hemije tu nema pomoci