|

Diplomatski zimski bazar ove godine u KSC Skenderija

Diplomatski zimski bazar ove godine u KSC Skenderija
76
Klix.ba
28.11.2014. u 12:52
0
komentara
76

dijeljenja
U subotu 6. decembra u KSC Skenderija u Sarajevu će od 11 do 17 sati biti održan Diplomatski zimski bazar, tradicionalni zimski dobrotvorni događaj kojeg organiziraju članovi diplomatske zajednice koji djeluju u glavnom gradu BiH.
Zahvaljujući podršci Agencije za međunarodni razvoj Sjedinjenih Američkih Država (USAID) ove godine će Diplomatski zimski bazar biti održan u većem prostoru (dvorana Mirza Delibašić), pa se očekuje da će ovom izdanju Bazara prisustvovati veći broj izlagača i posjetitelja nego ikada.

U organizaciji ovogodišnjeg Diplomatskog zimskog bazara učestvuje oko 30 ambasada i međunarodnih organizacija, a posjetitelji će zasigurno moći naći štošta zanimljivog na štandovima više od 80 izlagača.

Cijena ulaza na Bazar bit će 5 KM, dok će tiket za tombolu, u sklopu koje će posjetitelji moći osvojiti veoma vrijedne nagrade, koštati 3 KM.

"Sva sredstva prikupljena realizacijom ovogodišnjeg Diplomatskog zimskog bazara bit će namijenjena za pomoć trima asocijacijama koje pomažu djecu sa posebnim potrebama, djecu bez roditeljskog staranja i djecu čije su porodice u stanju socijalne potrebe", kazala nam je Sally Barth, jedna od predsjednica organizacionog odbora ovogodišnjeg Diplomatskog zimskog bazara Sarajevo.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.