{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Arminu Raoniću je hitno potrebna pomoć: Stanje se pogoršava iz minute u minutu

20.2.2018. u 15:44
468
20
Arminu Raoniću je hitno potrebna pomoć: Stanje se pogoršava iz minute u minutu
468
Arminu Raoniću je hitno potrebna pomoć: Stanje se pogoršava iz minute u minutu
Stara fotografija (Foto: Facebook)
Armin Raonić je 20-godišnjak koji ima 12 različitih dijagnoza, a konačne nema. Posljednjih dana neki nalazi su mu se pogoršali i prijeti mu opasnost od invaliditeta. Stanje mu je iz minute u minutu sve gore i potrebna mu je pomoć dobrih ljudi.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Arminu ima oboljenja limfnih čvorova, jetre, slezene i želuca, a sada se sve proširilo i na nervni sistem. Prvi korak je Istanbul kako bi mu bila utvrđena tačna dijagnoza, a za to je bilo potrebno 4.500 eura koje porodica nije imala te su dva puta odgodili odlazak.

"Ja sam Armin. Još jedan u nizu onih koji mole za pomoć. Molim danima, mjesecima, a evo i godinama. I, zamislite, ništa. Imam osjećaj, da sam ovoliko pričao zidu, i on bi mi odgovorio. A ovi naši, ma jok. I ne slušaju te. Kažu bit će bolje, a to što meni dani klize iz ruku, to nikom ništa. Sva vrata na koja sam pokucao bila su zatvorena. Ma šta zatvorena, blindirana. Jedini odgovori koje sam dobio od onih koji su se udostojili otvoriti vrata bili su: 'možemo pokušati, ali ne obećavamo', 'mi ne možemo ništa', 'to je previše novca za tako kratak period'... Jeste, kao da ja ne bih volio da imam sve vrijeme ovog svijeta. Ali nemam. Zar ću biti još jedan mladi momak kojem će borba biti presudna samo zbog novca?", napisao je Armin u svom apelu.

Organizacija Pomozi.ba je odmah odvojila određena sredstva te je poslana garancija u bolnicu Medical Park kako bi Armin što prije mogao otići na pregled. U zavisnosti od dijagnoze imat će se informacije o nastavku liječenja i koliko će sve koštati.

Pomoći možete uplatama direktno na Arminove račune, putem Paypala organizacije Pomozi.ba, kao i putem računa njihove organizacije u Austriji.

PayPal: [email protected]

Za uplatu iz BiH:

Račun primaoca: 1861220330395931
Ziraat Banka BiH
Primalac: Armin (Edib) Raonić,
Antuna Branka Šimića 10, 71000 Sarajevo ,BiH

Za uplate iz inozemstva:

IBAN:BA391861215410573682
SWIFT CODE: TZBBBA22
ZIRAAT BANK

Za uplate iz Austrije ili drugih evropskih zemalja, zbog manje provizije, možete koristiti i ovaj račun:

ERSTE BANK
IBAN: AT64 2011182266475400
BIC: GIBAATWWXXX
Wien, Oestereich
Name: hilfhelfen-pomozi.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: