Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne do​pustimo​ da se Ajlino svjetlo ugasi, neka ono traje još dugo godina, jer na svijetu postoji još mnogo lijepih stvari koje Ajla tek treba vidjeti.....DRAGA AJLA , JA VJERUJEM U TVOJ USPJEH/SRETNO
Napravite UNIVERZALNI broj da svi mozemo zvati,svi za jednog jedan za sve,svi smo mi ljudi.A maloj djeci itekako treba pomoci.Ovakve stvari nas jedino ujedine,sve tri nacije. Zelim ti sve najbolje ratnice mala.
sociolog kad bakira spominjes zasto i radoncica ne spomenes on je prvi milijarder u bosni
pa jel se moglo preko bh telekoma da se nazove broj humanitarni
Edo hasanbegovic i sakicka nece da napisu u otpusnom pismu da ne znaju izlijeciti djete,jer bi fond onda platio troskove lijecenja u inostranstvu..Jadna djeca ko ih lijeci...pomozimo Ajli!!!