{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Apel za pomoć našoj sugrađanki Zejni Marić

Klix.ba
20.5.2015. u 14:16
894
5
Apel za pomoć našoj sugrađanki Zejni Marić
894
Apel za pomoć našoj sugrađanki Zejni Marić
Kulturno-edukativni centar "Sehara" iz Mostara, u saradnji sa svim dobrim ljudima grada i dijaspore, pokreće humanitarnu akciju za teško oboljelu Zejnu Marić.
Četrdesetpetogodišnja nezaposlena majka dvoje maloljetne djece iz Mostara, Zejna Marić, bori se sa zloćudnim tumorom desnog bubrega. Lijek postoji ali je veoma skup. Njeno stanje se pogoršalo zadnjih dana zbog ne uzimanja lijeka Sutenta, a pogoršanje se manifestuje teško podnošljivim bolovima.

Zejna je podnosila zahtjev za odobravanje lijeka Zavodu za javno zdravstvo FBIH koji joj nije odobrio. Lijek Sutent košta 11.000 KM na mjesečnoj osnovi. Zejnin muž je također nezaposlen i bolestan. Zbog teške materijalne situacije u porodici nisu u mogućnosti obezbijediti navedeni lijek.

Na kraju se oslanjaju na dobre ljude i njihovu pomoć. Učestvujmo zajedno u dobru i u borbi za život ove majke. Pružena ruka i otvoreno srca je najvrjednije što imamo.

Pratite naše sljedeće korake za ovu humanitarnu akciju:

Uplate se mogu izvršiti na sljedeći žiro račun, na ime Zejna Marić : 1606027200115822, Vakufska banka d.d. Sarajevo, poslovnica Mostar.

Instrukcije za uplatu iz inostranstva:

Vakufska banka d.d. Sarajevo, Bosna i Hercegovina
SWIFT Code: VAKUBA22
Korisnik: Zejna ( Hasan ) Marić, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
IBAN Code: BA391606027110026878

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: