vijesti
10

Gimnazija SSST još uvijek otvorena za upis učenika

Prva generacija učenika Gimnazije Sarajevo School of Science and Technology (SSST) počela je s nastavom 1. septembra 2016. godine.

Smještena u centru grada Sarajeva, Gimnazija SSST nudi nastavni plan i program na engleskom jeziku uz učenje drugih stranih jezika. Visokokvalitetan nastavni kadar i osoblje primjenjuje najnovije metode predavanja i učenja, oslonjeni na modernu opremu i infrastrukturu. Uz individualan pristup svakom učeniku, Gimnazija SSST donosi kreativne i inovativne programe kroz dinamičnu i interaktivnu nastavu.

Ugledajući se na najbolje uzore, Gimnazija SSST uspostavlja internacionalne saradnje i partnerstva. Na samom početku je uspostavila saradnju s Wellington College-om iz Velike Britanijue, jednom od najuglednijih i najboljih srednjih škola u svijetu sa tradicijom od preko 150 godina. Učenici Wellington College-a po završetku upisuju najbolje univerzitete u svijetu, kao što su Cambridge i Oxford.

Gimnazija SSST trenutno raspolaže s izvjesnim brojem slobodnih mjesta za upis u školsku 2016./2017. godini. Za sve one koji iskažu interes za upis, potrebno je u sto kraćem vremenskom roku predati uredno popunjen Application Form dostupan na www.gimnazijassst.edu.ba i svu relevantnu dokumentaciju na adresu: Gimnazija SSST, Bistrik 7, 71 000 Sarajevo, lično ili putem preporučene pošte.

Za više informacije, molimo posjetite www.gimnazijassst.edu.ba i/ili kontaktirajte + 387 60 303 57 94.