{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi konkurs DEI: 5.000 KM za logo i slogan s kojim će BiH ući u EU

15.10.2017. u 21:58
12
59
Novi konkurs DEI: 5.000 KM za logo i slogan s kojim će BiH ući u EU
12
Novi konkurs DEI: 5.000 KM za logo i slogan s kojim će BiH ući u EU
Foto: Arhiv/Klix.ba
Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara BiH pozvala je sve zainteresovane osobe, profesionalne dizajnere, samostalne autore, kreativne timove i agencije da dostave prijedloge idejno-grafičkog rješenja vizuelnog identiteta (logo sa sloganom) procesa evropskih integracija BiH.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Osnovni cilj konkursa je izrada idejnog rješenja vizuelnog identiteta procesa evropskih integracija u BiH, odnosno loga i slogana procesa evropskih integracija u Bosni i Hercegovini.

"Vizuelni identitet treba da bude jedinstven i prepoznatljiv kako bi uz odgovarajuće komunikacijske aktivnosti, svakog pojedinca asocirao na Bosnu i Hercegovinu i težnju za članstvom u zajednici evropskih država, ali i na ideju i vrijednosti EU, te promjene koji put ka članstvu u zajednici evropskih država donosi", navode iz Direkcije za evropske integracije.

Konkurs je otvoren do 6. novembra 2017. godine do 15 sati, a pobjednik konkursa zaključit će s Direkcijom ugovor vrijednosti 5.000,00 KM.

Prijavu, Izjavu o korištenju predloženog rješenja, Izjavu o autorstvu, ovlaštenje kao i sam tekst konkursa možete preuzeti ovdje.

Podsjećamo, Direkcija za evropske integracije i ranije je raspisivala identičan konkurs za idejno rješenja vizuelnog identiteta procesa evropskih integracija naše zemlje.

Naime, 20. aprila pozvane su sve zainteresovane osobe, profesionalne dizajnere, samostalne autore, kreativne timove i agencije da dostave prijedloge idejno-grafičkog rješenja vizuelnog identiteta (logo sa sloganom) procesa evropskih integracija BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: