Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politicari odnosno lideri ovih kriminalnih organizacija SDA HDZ i SNSD nas zamaraju svojim nacionalistickim retorikama umjesto da se pozabave sa ovim preporukama i sa ekonomskim i svim drugim napretkom drzave
Pa NARAVNO da nije!! BiH je nefunkcionalna umjetna splacina, smesnija od ove makedonije koja sada pregovara o sopstvenom imenu. Uskoro ce i BIh pregovarati, ali ne o svom imenu nego samom postojanju. Sto prije ugasimo projekt osudjenoga naciste -alije izmetvegovica i njegovog malog sultana bakira to bolje za cijeli Balkan!!!
U BIH su korupciju donijeli upravo ti stranci i neka razmatraju posljedice koruptivnosti koju su proširili na cijelo BiH društvo, jer građani BiH uopće nisu skloni ni mobingu ni korupciji za koje mi ovdje nismo ni znali sve dok ih stranci nisu donijeli i rekli nam kako je to moderan način upravljanja i da se samo pritiscima na ljude mogu postiči nekakvi rezultati.
Oni ce nama govorit kako da radimo. Nek idu u barcelonu pa tamo uvode red. Dosli su ovde palamudit. Nije im ovo babovina.
nista novo......bilo bi cudo da su nesto proveli na zadovoljavajuci nacin
Bas me cudi. -_-‘
Cestitke!!!!