Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PITANJE I ODGOVOR: Ko sve trenutno čuva Sarajevo ? NekI od njih su poznatI ( kao recimo Amerika, Rusija, Japan, Njemačka, Turska, Kina, Indija, Švedska, Bugarska, Kosovo, Albanija, Mađarska, Meksiko, Perzija ... ima ih previše pa ih dalje nećemo nabrajati ). NAPOMENA: Ogromna većina branioca nisu poznati ... :)
Dodig ako prdne, izletices iz njegovog supka ko metak... ha ha ha
Bi Dudkov potrcko Perica odmah u vrh vlasti a nista nece u uraditi kao sto nije ni u jednom svom mandatu.Radio je samo ono sto bi mu Dudko naredio.
.....meni se ućini incko na slici .....alergićan sam na njega....
Zato ste vi mocni u Izraelu sa svojim predstavnistvom.
Ma ono Dodikov ruski jevrej Livnie prao pare sa Dodikom. Zvanicni dopis stigao iz Izraela - nema nikakvog predstavnistva od 31.12.2013. godine. Dodik laze i obmanjuje javnost.
tako je Pero, sve si dobro rekao.Ovi iz SZP-a su grupa nesposobnjakovica koja je na vlast dosla prodajom drzavnih i nacionalnih interesa.Narod ih je vec kaznio na opstinskim izborima pa su doziveli brodolom.Na narednim parlamentarnim cenzus nema da predju.Podanicka i izdajnicka politika nece im se isplatiti...bice poslati na smetliste istorije a Srpsku ce nastaviti da vode dokazane patriote na celu sa predsednikom Miletom
haha dobar govor ni baba Joka ne bi bokje na kuknjavi i traktorijadi 95
Medicinska elektronika opljackana u reziji SNSD-a. Bobar Banka, Banka genocidne i Pavlovic banka propale, povuceni depoziti, opljackano 400 miliona KM. CEZ odustao davnih dana od TE Gacko koja sad ne vrijedi ni 10 miliona KM. Rafinerija nafte Bosanski Brod ima 500 miliona KM gubitaka zahvaljujuci transfernim cijenama i pred gasnjem je. Sava Semberija u Bijeljini godinama u stecaju. Zato vrijeme Kovnicu u Bileci i Impro u Prijedoru ste prodali Bosnjacima, kao i Semberku u Janji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupa izjava mentalno nestabilne osobe :)
Djokic, nesposbni cetnicki ministar i covjek koji ne zna razliku izmedju SUBNOR-a i Drazinog srbo-cetnickog pokreta u Drugom svjetskom ratu, a kamoli da zna razliku izmedju visokog i niskog napona i elektroprovodnika je ministar za energetiku i rudarstvo. Za to vrijeme propade TE i rudnik Gacko, kao i TE i rudnik Ugljevik, a pred prodajom je i tzv Elektroprivreda genocidne tvorevine.
@SabljaIslama radikalni islamisto pokaj se i vrati vjeru pravoslavnu. Vidis da si proklet od boga i naroda
@zagondzija Muhamed Ali presao na Islam pa postao najbolji bokser na svijetu i sportista. Zinedine Zidane musliman najbolji fudbaler. Jos od fudbalera svakako Robin Van Persie koji se konvertovao. Tu je i Eric Abidal, Kolo Toure, i mnogi drugi uspjesni sportisti. Predji na jedinu istinsku vjeru, nemoj jesti krmetinu jer je ni Isus nije jeo niti je ljudima rekao da je jedu. Isus nije nosio krst oko vrata, pa nemoj ga ni ti nositi. Nije gradio crkve i manastire i nije se krstio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
maaars pesetoooo bjaaaziii
uradili su ljudi mnogo za normalan zivot i prosperitet. al iz tvog tupog nacionalistickog kleptomanskog ugla to je nista
RS JE BAŠ STABILNA TVOREVINA, TO ŠTO SE NEMA ŠTA JESTI, MA NEMA VEZE, BITNA JE STABILNOST I PLATA OD 400KM. TO ŠTO HUDI GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE (ENTITETA RS) PROTESTUJU ZBOG RUDNIKA, ŽELJEZNICA, PROSVETE, PA NARAVNO - NEMA VEZE. ŠTO JE PENZIJA OKO 230KM, NEMA VEZE. BITNA JE STABILNOST.
Ublehaš. Šarović je u svom mandatu više uradio za sve ljude u BiH nego svi uhljebi do sada. Ovi samo znaju prosipati šuplju i krasti.
Sarajevo je trbalo jos 199 sravnati sa zemljom
1992
Pokusali ste 1992 pa vas je 50.000 pobjeglo 4 godine kasnije kod Momcila Krajisnika na Pale. Krajisnik zajedno sa Plavisckom i genocidasem Stanislavom Galicem kriv je za granatiranje Sarajeva i bezobzirno ubijanje civila i djece. Tvoji genocidni koljaci i fasisti su napunili Haske sudnice a dokazan je i genocid. Sto se tice vasih pokusaja. Dobili ste od Dobrovoljacke, preko Dobrinje, Zuci, Stupa i drugih mjesta. A tek kad se sjetim Oluje, Vozuce, oslobodjenja Vlasica...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako nisu uspjeli nista gospodine Djoka, kad je predat zahtjev za clanstvo u EU, kandidat smo do kraja godine, i mali koraci nas dijele od clanstva u NATO gdje nam je mjesto, mali koraci nas dijele i to ce se uskoro rijesiti. Ima Srba koji misle dobro ovoj zemlji, npr ministar Sarovic gospodin...
hahaah sta kazes blizu ste. Je li moguce da vas je tako lako indoktrinisati. Pa ni upitnik jadni niste sposobni uraditi, a kamo li da to iz upitnika ispunite.