Novi Balkan Soccer Camp zakazan u okolini New Yorka: Specijalni gost Zijad Švrakić

Novi Balkan Soccer Camp zakazan u okolini New Yorka: Specijalni gost Zijad Švrakić
12
E. B.
13.2.2020. u 13:01
2
komentara
12

dijeljenja
Novi Balkan Soccer Camp zakazan u okolini New Yorka: Specijalni gost Zijad Švrakić The Loomis Chaffee sportski teren
Jubilarni deseti po redu Balkan Soccer Camp bit će po prvi put održan na Istočnoj obali SAD od 4. do 7. juna 2020. godine u Hartford - Connecticut blizu New Yorka.
Kao i svaki put do sada organizator kampa US Soccer Education iz Denvera se potrudio i obezbjedio izvanredne uslove za održavanje ove prestižne sportske manifestacije.

Rezervisani su perfektni sportski tereni (The Loomis Chaffee School/ Connecticut, 4 Batchelder Rd Windsor Ct 06095) koji će pružiti maksimalne uslove učesnicima.

Ovaj put specijalni gost kampa je bivši legendarni fudbaler i trener FK Sarajevo Zijad Švrakić koji je će na terenu direktno prenositi svoje bogato trenersko iskustvo mladim talentima. Pored njega stručni tim US Soccer Education, činit će uhodana ekipa trenra Erick French, Slobodan Čobo Janjuš, Murat Alibašić, Semjon Milosević i Nedim Runda.

Zijad Švrakić Zijad Švrakić


Ovo je izuzetna prilika da učesnici kampa, svih starosnih kategorija, treniraju s bh. licenciranim stručnjacima, iskusnim trenerima i pokažu šta znaju koliko mogu, te da tokom četverodnevnog kampa dosta toga i nauče od njih.

Naravno i ovaj put, prioritet kampa je pronalazak talentovanih fudbalera, koji zadovoljavaju kriterijume modernog fudbala i koji su sposobni da se uključe u daljnje selektivne procese.

Poziv za gostovanje na kampu upućen je NS Bosne i Hercegovine te po prvi put i FS Crne Gore.Inače, zavisno od broja prijavljenih fudbalera stučnom štabu će se postepeno priključivati i ostali treneri sa kojima je USSE do sada sarađivao.

Dodane informacije i način prijave možete naći na oficijelnoj web stranici US Soccer Educatioan.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...