|

Derventa: Prijetio inspektoru jer je njegovoj porodici izdao nalog zbog kršenja izolacije

Derventa: Prijetio inspektoru jer je njegovoj porodici izdao nalog zbog kršenja izolacije
16
Dž. P.
26.3.2020. u 09:35
19
komentara
16

dijeljenja
Derventa: Prijetio inspektoru jer je njegovoj porodici izdao nalog zbog kršenja izolacije Foto: D. S./Klix.ba
Policijskoj stanici Derventa 24. marta obratio se općinski inspektor iz Dervente koji je prijavio da ga je osoba inicijala S.M. iz Dervente nazvala telefonom te uputila prijeteće riječi.
Inspektoru je prijećeno iz razloga što je izdao prekršajni nalog članovima njegove porodice, jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vrijeme kućne izolacije.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da slučaj ima obilježje krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Policijska uprava Doboj apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona SARS-CoV-2 i COVID-19 bolesti na teritoriji Republike Srpske.

"Svi oni koji ne budu poštovali odluke Republičkog štaba za vanredne situacije bit će procesirana u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima", poručuju iz policije.
Prijavi grešku


Komentari (19)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...