Još uvijek bez rezultata
12

Zenički specijalci se uključili u potragu za nestalim Muhamedom Šišićem

E. M.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Specijalna jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona danas je detaljno pretraživala širi lokalitet Gornje Zenice s ciljem pronalaska 26-godišnjeg Zeničanina Muhameda Šišića.

Glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić je kazala kako su odmah po prijemu dojave o nestanku Muhameda Šišića organizovani timovi koji su danas pretraživali teren, a aktivnosti s ciljem pronalaska 26-godišnjeg Zeničanina još uvijek traju.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Muhamed Šišić je nestao u četvrtak navečer nakon što se udaljio iz svoje kuće, a nakon 24-satne procedure slučaj je prijavljen policiji te je zvanično proglašen njegov nestanak.

Porodica je u ranijim izjavama kazala kako je Muhamed u proteklom periodu bio depresivan te da se nije toliko družio s ljudima. Često je šetao na lokalitetu Gornje Zenice zbog čega je upravo potraga za njim usmjerena na to područje.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Na sebi je posljednji put imao crnu jaknu, farmerice i smeđe cipele, a svi koji imaju neku informaciju o nestalom mladiću mogu javiti na broj telefona 062 284 278 ili zeničkoj policiji.