{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zenička policija uhapsila dva dilera

F
23.10.2014. u 15:59
2
2
Zenička policija uhapsila dva dilera
2
Zenička policija uhapsila dva dilera
Zenička policija je tokom koordiniranih aktivnosti na suzbijanju i preveniranju krivičnog djela posjedovanja, neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih sredstava na lokalitetu Crkvičko brdo u Zenici uhapsila dvije osobe koje su posjedovale narkotička sredstva.
Nakon legitimiranja utvrđeno je da se radi o B.A. i Č.E., oba iz Zenice, a tokom izvršenog pregleda kod B.A. je pronađeno 15 paketića namijenjenih za uličnu prodaju, upakovanih u alufoliju sa sadržajem biljne materije koja asocira na marihuanu, bruto težine 23,50 grama, dok je kod Č.E. pronađen paketić, bruto težine 1,90 grama.

Pronađena materija je izuzeta radi potrebnih vještačenja u Odsjeku za kriminalističku tehniku i KDZ MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, a navedene osobe su lišene slobode i nad njima je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentovanja krivičnih djela, policija će Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona dostaviti izvještaj o počinjenim krivičnim djelima i otkrivanju izvršilaca protiv B.A., rođenog 1997. godine, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelon neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, i Č.E., rođenog 1991., zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: