Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tržni u Zenici, kao i ostale javne površine, su pod okupacijom hordi lažnih prosjaka, kojekakvih apela za hranu, skupljača za nekakvu bolesnu djecu koja ne postoje i na žalost, djece koju izrabljuju njihovi roditelji bez ikakvih posljedica. Apelujem na načelnika Zenice da ponovo otvori centar za socijalni rad u Zenici čiji bi uposlenici trebali raditi na zaštiti jadne djece.
Uvjek kad gledam privođenje MUP-a ZDK zapitam se čime su hranili ovog hrkljuša od dva metra, frajer stojeći iz kombija izađe.
Ima toga u Kaknju još samo treba pospremiti sve
Respect za ovakve akcije!!
JOJ NASLOVA KAO DA GA JE NAJDAN GAJTAN XD PISAO
I onda se ljudi pitaju otkud ovoliko divljastva, napada, ubistava, ludila i svakog belaja, a droge ko u prici, na sve strane..
@Beguzar jel se to Alija drogenzi??Cime se Hlupa Sebija? Kod tebe svi putevi zavrsavaju i pocinju sa dragsima ??? :D
Iskreno lavovi KOLIKO JE KOŠTALA POLICIJSKA AKCIJA U OVIH PAR GRADOVA I SA KOJIM REZULTATOM JE ZAVRŠILA ISTA? Ovo je mlaćenje prazne slame i trošenje NARODNIH PARA odnosnno legalno pranje od strane države! a REALIZACIJA tj. rezultat= NULA BODOVA! tko je ovde lud?
Minusi naravno dolaze od policijskih uhljeba....KAMERICE NA RAMENA POLICAJACA SIROM BiH!
u zdravlju potroseno!
LEGALIZACIJA i da zavrsimo sa ovim farsama!Niti se mozes zaposliti poslije niti imas ikakva prava...nakon dovoljnog broja ocrnjenih gradjana i njihovo uvrstavanje na HIT LISTE....doci ce do DRUGE HIT LISTE! Sve je vise i vise gradjana i gradjanki koji zbog marihuane ne mogu da nastave ZIVOT!
Neka roba smece i otpad, zenica puna takvih klosara sto to uzimaju
Ja, i ?