Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da dodam da je vozač BMW-a koji je skrivio nesreću bio u alkoholiziranom stanju i da je vozio bez vozačke dozvole jer mu je oduzeta.
@Jimmy McNulty mamicu mu fasisticku
Pusten da se brani Sa slobode.
Ove jednocelijske organizme koji divljaju autima treba udarat pajserom svaki dan. Pa svaki dan neko pogine i opet pasce sjedne u BMW od 5 k maraka i misli da je boga za m uhvatio
Cuvaj te se, pusten je mali da se brani Sa slobode...... Jadna majko jadne drzave😕
Ciji li je?
BHFalcon pa u pojedinim mjestima ne možeš ući ili izaći a da te nae zaustave i kažu redovna kontrola. Kao da je opsadno stanje. Vozaš po EU i dođeš u neko smradište i odmah tzv redovna kontrola
Garantujem,zapamtite ovaj komentar, da ce lik pobjec preko granice u narednih par dana !
Ova tatina djeca rade šta hoće pored policije i sudstva. Bitno je da policija sankcioniše prekršaje tipa pojasa, svjetla ili blago povečane brzine. Tu ne promašuju.
@gooUser1569680246 Cuj policija ne radi, liku policija oduzela ranije vozacku zbog alkohola, upravljao pod zabranom !!!
tragedija
Sad robija kad nisi razmišljao glavom i nikada pameti neće doći
Jala Brat i prednja vuča.
Kako ti je Babo dopustio da vožiš BMW-a?
Hoćete vi BMW u da se kurčite! I evo šta vam se desi! Poglednete sa takvim lađama!