|

Zenica: Osumnjičenom za ubistvo prijateljice određen pritvor

Zenica: Osumnjičenom za ubistvo prijateljice određen pritvor
0
Z
ZEDA
10.12.2011. u 15:51
3
komentara
0

dijeljenja
Zenica: Osumnjičenom za ubistvo prijateljice određen pritvor Edhem Malkoč
Edhem Malkoč (61) iz Zenice, osumnjičeni za ubistvo svoje prijateljice i sugrađanke Branke Bogdanović (55), odlukom sudije za prethodni postupak Kantonalnog suda u Zenici, narednih 30 dana provest će u pritvoru.
Kako saznajemo, Malkoč je sinoć pred sudijom Malićbegovićem i tužiocem Borom Milešićem priznao da je prijateljici Branki nakon prepirke zadao udarac nožem u grudi.

Potom je sam pozvao hitnu pomoć, koja je javila policiji. Branka je od težine povrede na mjestu preminula, a ljekarima je preostalo samo da konstatuju smrt. Pijani ubica je priveden u stanicu policije, a nakon obrade predat tužilaštvu.

Edhem, koja su komšije poznavale i kao Enesa, živio je sam. Nakon penzionisanja u Željezari Zenica, radio je kao obućar. Komšije tvrde da je bio miran čovjek, ali se pod utjecajem alkohola pretvarao u posve drugu osobu.

Branka Bogdanović je sa prijateljicama često dolazila u njegov stan. Zbog pijanki i glasne muzike komšije su se obraćale policiji, ali nije bilo koristi. Posljednja pijanka završila je kobno.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...