|

Zaplijenjena veća količina vojne opreme u Doboju i Gračanici

Zaplijenjena veća količina vojne opreme u Doboju i Gračanici
1
S
SRNA
4.12.2013. u 14:20
0
komentara
1

dijeljenja
Zaplijenjena veća količina vojne opreme u Doboju i Gračanici
Policijski službenici iz Doboja i Gračanice su u nastavku akcije "Mreža 2013" na dvije lokacije u Doboju i jednoj u Gračanici pronašli oko 33 grama marihuane i zaplijenili veću količinu dijelova automatskog oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.
Akcija je izvršena juče na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda u Doboju i Opštinskog suda u Gračanici, Federacija BiH.

Na području grada Doboja je prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata, vlasništvo lica čiji su inicijali M.M, pronađena i izuzeta najlonska vrećica u kojoj je bilo 21,8 grama marihuane.

Tokom pretresa pronađeni su i izuzeti okvir i gasna komora za automatsku pušku, 20 metaka različitog kalibra, jedan upaljač i devet udarnih igala za minsko-eksplozivna sredstva, tri potezne žice za minu i jedna najlonska kesa sa barutom.

Na području grada je i prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata, koje kao član porodičnog domaćinstva koristi S.S, pronađeno i izuzeto pet paketića upakovanih u aluminijumsku foliju sa 6,08 grama marihuane.

U Gračanici je prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata, koje kao član porodičnog domaćinstva koristi E.H, pronađeno i izuzeto pet grama marihuane, umotane u prozirnu najlonsku foliju.

Protiv navedenih lica nadležnim sudovima biće podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka, a protiv M.M. Okružnom tužilaštvu u Doboj biće dostavljen izvještaj o nedozvoljenoj proizvodnji i prometu oružja ili eksplozivnih sredstava.

Navedene aktivnosti provedene su u okviru operativne akcije "Mreža 2013", koja je usmjerena na suzbijanje proizvodnje i prometa droga.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.