|

Utvrđeno da se Škoda kretala u suprotnom smjeru na autoputu, u BMW-u poginuo mladi muzičar

Utvrđeno da se Škoda kretala u suprotnom smjeru na autoputu, u BMW-u poginuo mladi muzičar
1.582
E.S.H.
31.8.2019. u 11:25
139
komentara
1,5k

dijeljenja
Utvrđeno da se Škoda kretala u suprotnom smjeru na autoputu, u BMW-u poginuo mladi muzičar Foto: D. S./Klix.ba
Završen je uviđaj nakon saobraćajne nesreće koja se rano jutros desila na autoputu A1 u mjestu Tičići kod Kaknja. Mirna Poljac, glasnogovornica Tužilaštva Zeničko-dobojskog u izjavi za Klix.ba je rekla da je utvrđeno da se vozač Škode na naplatnim kućicama u Kaknju uključio u suprotan smjer na autoputu i izazvao nesreću.
"Došlo je do direktnog sudara s vozilom BMW koje se kretalo u svom smjeru. Obje osobe su poginule. Uzeti su uzorci krvi te će biti obavljeno vještačenje da se utvrdi da li je bilo prisustvo alkohola", kazala nam je Poljac.Jedan od smrtno stradalih je 27-godišnji A. O. saznaje Klix.ba. Mladić koji je upravljao vozilom BMW bio je član Dernek benda i vraćao se sa svirke u Zavidovićima.

"Škoda je ušla na autoput u suprotni pravac što je van pameti, i drug nam je stradao iz benda", kazao nam je prijatelj mladića koji je stradao u BMW-u.

"Mi ne konzumiramo alkohol, a vozač Škode je bio u alkoholiziranom stanju i ubio nam je druga", rekao je naš sagovornik, član benda u kojem je svirao i momak koji je poginuo.Podsjećamo da je poginuo i vozač Škode, a kako nam je potvrđeno u Tužilaštvu ZDK, do nesreće je došlo u direktnom sudaru te neće biti naređena obdukcija.

Fotografije čitatelja koje su stigle na adresu portala Klix.ba prikazuju svu silinu udara i totalno uništenje oba automobila s tim da se Škoda prevrnula na bok.
Prijavi grešku


Komentari (139)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...