|

Upala u Sanu 5. marta: Potraga za djevojkom proširuje se na rijeku Unu

Upala u Sanu 5. marta: Potraga za djevojkom proširuje se na rijeku Unu
10
S
SRNA
12.3.2017. u 17:44
5
komentara
10

dijeljenja
Upala u Sanu 5. marta: Potraga za djevojkom proširuje se na rijeku Unu Foto: SRNA
Potraga za sedamnaestogodišnjom djevojkom iz Prijedora, koja je 5. marta pala u rijeku Sanu, sutra će biti proširena i na rijeku Unu, saopćeno je iz Teritorijalne vatrogasne jednice Prijedor.
Starješina prijedorskih vatrogasaca Nebojša Miljuš rekao je da će sutra tragati rijekom Unom do Jasenovca, gdje se uliva u rijeku Savu.

Za djevojkom će sutra tragati pripadnici specijalizovane jedinice za spašavanje na vodi i pod vodom Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

Miljuš je naveo da je danas napravljen plan kako da ta akcija bude izvedena, te da će o tome sutra govoriti novinarima, prilikom spuštanja čamaca u vodu kod kožare. Istakao je da je vodostaj rijeke Sane danas iznosio 230 centimetara, što otežava pronalazak tijela u vodi.

"Pretraga terena i danas je rađena istom rutom od mosta, pa nizvodno do Svodne i dalje Blagaja, do Novog Grada i onda nazad drugom obalom", rekao je Miljuš.

On je dodao da su, osim vatrogasaca, u potragu u priobalnom području uključeni i policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor i pripadnici jedinice za podršku.

Potraga sa prekidima traje od nedjelje, 5. marta, kada je oko 2:10 sati prijavljeno da je maloljetna osoba pala u Sanu sa splava u Prijedoru, te da nije izronila.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...