Akcija Klub
11

Uhapšeni zbog droge i prostitucije predati tužilaštvu u Banjoj Luci

SRNA
Foto: SRNA
(Foto: SRNA)
Osobe uhapšene u akciji pod kodnim nazivom "Klub" predata su danas Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka gdje će biti saslušana u vezi sa sumnjom da su se bavila proizvodnjom i prometom droge i navođenjem na prostituciju.

Postupajući tužilac će, nakon saslušanja, odlučiti da li će zatražiti pritvor za 11 uhapšenih.

Akciju pod kodnim nazivom "Klub" sproveli su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Banja Luka, a pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Iz MUP-a RS jučer je saopšteno da je u akciji, usmjerenoj na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom droge i navođenjem na prostituciju, pretreseno više lokacija, uhapšeno 11 osoba i zaplijenjena droga, oprema za pripremanje i konzumiranje nakotika, kao i mobilni telefoni.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su Srđan Boškov, Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Nail i Medina Kapo, Amer Isaković, LJubiša Bajičić, Stefan Adamović, Dijana Babić, Marinko Marjanović i Dragan Jelača.