Crna hronika
0

Uhapšena jedna osoba zbog nasilja i prijetnji likvidacijom

FENA
Službenici Federalne uprave policije u suradnji s Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH i MUP-om Zeničko-dobojskog kantona u srijedu su na prostoru općine Zenica lišili slobode K. K., rođen 1966. u Tunisu, nastanjen u Zenici, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji i kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti.

Kako je saopćeno iz Federalne uprave policije, postoji osnov sumnje da je uhićeni prijetio, maltretirao, premlaćivao te se nasilno i drsko odnosio prema članovima svoje obitelji, odnosno prvoj supruzi i djeci iz tog braka, čime je ugrozio njihovu sigurnost.

Također, postoji osnov sumnje da je K.K. nakon izlaska iz pritvora poslije vođenja sudskog postupka a u vezi s teškim slučajevima razbojništva, prijetio policijskim službenicima i tužitelju zbog sudjelovanja u postupku.

U toku su daljnje istražne radnje na ovom predmetu, a uhićeni K. K. je uz sačinjeno izvješće o počinjenom kaznenom djelu predat Kantonalnom tužiteljstvu Zenica na daljnje postupanje.