Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUN GRAD SEFIĆA,DAJTE NAM IME I PREZIME.
Hajde iskreno, sto ce ti ime u ovom slucaju ?
@zekolino da ga guze
Najveći strah svakog vozača je zgaziti pješaka a ujedno i prokletstvo koje se može desiti i najopreznijima. Ono što se ne može desiti dobrom čovjeku je da nakon toga pobjegne sa mjesta nesreće. Za to je zaslužio posebu kaznu govvno preglupo.
Svi ste vi jaki preko komentara i glumite neke mangupe.Da ste toliko uživo jaki na riječima sve bi drugačije bilo!!
Tastatura mangupi, tražite imena i šta onda? Šta će to pola vas uradit, otić' i oprat mu auto? :D
U Sarajevu fali 5.000 policajaca
Kad pomislim da uradim nesto glupo,prvo se zapitam da li ima policije..onda se sjetim da zivim u Sarajevu
Treba mu za bjezanje dati 10 godina, cisto da drugi imaju primjer.
ma ljudi ova policija ne zna koje su mu obaveze na poslu i da nisu samo tu da kaznjavaju vec da zastite i regulisu svako jutro guzve kroz grad nogdje ih ni na mapi negdje su po kafanama ,popodne guzve njih nigdje,u patroli kroz naselja njih nigdje ja ne znam dokle oni misle tako a uredno platu primaju
iskreno, postaviye policajce u sarajevu ne pored zebre vec na uglu na glavne raskrsnice u gradu da kaznjavaju i rijesiti ce se problem za mjesec dva. bosna je pored albanije i slicnih zemalja jedna od rijetkih zemalja gdje jos auto ima prednost na zebri, ako to uvedete u pravilnik biti ce manje nesreca.
@drndaja ps. ako se provede akcija jedinu ce korist toga imati saobracajni policajci a direktan efekat ce biti veci stomak od "bogatog" rucka, vast mladjim "kolegama" po mom iskustvu fakat rade svoj posao zato ih treba odvojiti od starijih da ih ne pokvare !!
ako se utvrdi da je guzonjin sin, optužiće ženu što mu je oštetila karambolku.