Mrkonjić Grad
0

Uhapšen nesavjesni vozač: Pijan sjeo za volan, izazvao nesreću i pobjegao

Dž. P.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad uhapsili su D.K. iz ovog grada zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u mjestu Brdo, nakon čega se automobilom udaljio s mjesta događaja.

Kod njega nakon alkotestiranja utvrđeno je prisustvo 2,89 promila alkohola u organizmu, saopćeno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć u 19:45 sati na magistralnom putu Rogolji-Mrkonjić Grad, u mjestu Brdo, a u njoj su učestvovali vozač M.K. iz Sarajeva upravljajući teretnim vozilom MAN i nepoznati vozač koji se udaljio s mjesta događaja.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad, a rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće je u toku. Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad apeluju na učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, da u saobraćaju ne učestvuju pod dejstvom alkohola, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.