Pale
0

Uhapšen mladić zbog upotrebe oružja

SRNA
Pale
Pale
Đorđe Janković /21/ uhapšen je u paljanskom mjestu Kosmaj, jer je pucnjima iz vatrenog oružja ranio Mirka Cicovića /30/ u lijevu butnu kost, saopšteno je iz Centra javne bezbjednostio /CJB/ Istočno Sarajevo.

Pucnjava se desila juče ujutro oko 4.00 časa u ugostitetljskom objektu "Laverna" na Palama. Cicović je prevezen u Klinički centar Kasindo, gdje će biti operisan.

Pretresom porodične kuće i pomoćnih objekata, koje koristi Janković,  pronađeno 46 kom ada metaka kalibra 7,9 milimetara.  

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu. 

U Zanatskom centru Pale, ispred ugostiteljskog objekta "Del Pale", juče je oko 2.00 časa došlo do tuče  u kojoj su učestvovali B. P. /21/, I. Š. /29/ i D. Š. /32/ koji je u besvjesnom stanju prevezen do Doma zdravlja Pale, a nakon toga u Klinički centar Kasindo. 

U ovoj tuči B. P. je zadobio posjekotine po glavi i rukama, I. Š. krvne podlive oka, dok je kod D. Š. utvrđena fraktura nosa. 

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.
Radnik obezbjeđenja preduzeća "EY-Pal"  V. G. prijavio je policijskoj stanici Pale da je izvršena provala u kancelariju računovodstva, te da je obijena kasa iz koje je odneseno 6.300 KM.

U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Radnici Policijske stanice Istočno Sarajevo, u naselju Stanojevići, uhapsili su N. T. (19) kod koga su pronašli dvije defanzivne bombe M-57. U toku je kriminalistička obrada i dokumentovanje predmeta.