Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto curice pa opet sjedajte u auta sa ovakvim mamlazima.
@Dado dijasporitus naravno da hoce.... sta si ti mislio ? Ono sto ja govorim svojim prijateljima da ja ne sjedam sa "svakakvim vozacima" ... uvjerio se bezbroj puta da 50% ljudi 'ne poznaju dobro svoje vozilo' ...
bezveze komentar. Da se kojim slučajem zabio i drugo auto a ne u stub poginule bi djevojčice koje nisu sjele s njim. Dakle maknuti i adekvatno kazniti budale na cesti, ne prozivati mrtve djevojčice stoko neopjevana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I tako vještak iz Srbije ce utvrditi da je on sjedio nazad i igrao pokemone, a da je neka od cura vozila. Jer to je nase tužilaštvo i sudstvo. Pod presu i njega i ostatke auta.
@bordoBiH i babu i majku,skupa sa nepripadajućim tablicama
Polakho, što odmah kudite organe svoje države. Dajte im prvo šansu. Ubi ovaj pesimizam. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Žalosno. A ovom liku ne treba gora kazna. Valja mu živjeti s ovim. Da Bog saćuva.
Djeco draga ovo nisu Njemački autoputevi. Ne može se na našem autoputu voziti 200 na sat.
Motornim vozilima koje obično koristimo ne može i ne treba se ni na kakvim putevima voziti 200 na sat, bar dok na ovoj planeti važe ovi zakoni fizike.
Po meni prvi i najodgovorniji je onaj sto mu je kupio i dao da vozi ovako bijesno auto,pogotovo uzimajuci u obzir da je momak jako mlad i neiskusan vozac.Ne d'o Bog nikome.Cupat ce i on sebi kose nazalost,mora zivjeti s tim opet kazem nazalost.Teska je ovo tragedija za sviju.
Meni u ovoj prici nikoga nije zao, ni ovih sponzorusa, ni ovog "mangupa"... mozda mi je malo zao sto i on nije poginuo.. ovako ce izaci kad tad... A ko mu je dao/kupio automobil bi isto trebao odgovarati...
Vi ovdje i na fb osudjujete djevojke sto su sjele sa njim. Njih je trebao drugi neki decko voziti ali je bio zauzet obavezama, pa ih je Almir (Nadjin decko) "uzeo". Nema to veze sa mentalitetom djevojaka, vec sa slobodnim vozilom. Sigurno nisu djevojke nabadale njemu na nos : " Hajde vozi, ne budi pakšu." I u selu su rekli da je divljao prije. Djevojke mrtve, vi serete.
Ma hajde curice danas samo mjerkaju auta, telefone i novcanike.. necemo se praviti ludi.. Uzori im starlete, a ovim djecacima kriminalci... Naravno svaka cast normalnoj i postenoj omladini kojih je malo, i koji sigurno nemaju dovoljno novca da voze ovakav automobil...
@secondtonon3 Takvo je vrijeme doslo, al djevojke su mrtve jarane, sto ne pisete protiv Almira? Znas zasto iih vecina pise protiv djevojaka? Jer tu vecinu cine osobe sa istim mentalitetom Ejubovica i osobe koje voze BMW 2010.godiste. Almir ti je tipican uzor mladima koji zele sve i odmah.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ipak roditelji su najvise krivi, tj roditelji od cura i naravno momka. ne branim ja momka ali sve ima svoje. Tuzno je samo mladih cura koje su izgubile zivot kurcenjem nekog da se pokaze kako on moze voziti tom brzinom.
vješanje odma pa nece divljat vise. a cure nek i dalje sjedaju sa ovakvim i slicnim majmunima
Ne treba se radovati nicijoj nesreci, niti se radujem... Ali neka sada pokusa da provoza 244 km/h...
Ovaj ostaje u zatvoru 100% jer da je imao nekog za ledjima vec bi bio preko grane!
Dabogda dobio 45 godina zatvora a bio u celiji sa Zikom Turkovicem
pobiti i njega i tatu mu profiterskog
tip uzeo tatin auto, napunio ga maloljetnicama i mangupirao se...
Oca na 10 godina robije a njega javno objesit.
30 godina za gospodina!
Ma kakvi 30godina.Djeca nemaju u vrticima i skolama topli obrok i grijanje a njega da tovimo i cuvamo tolike godine..ma jok..samo macola u fakultet i vozdra!
Ma ostao je invalid...kud ce mu veca kazna.