{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ubila, pa u svinjcu zapalila vanbračnog supruga

S
25.5.2010. u 10:35
0
12
Ubila, pa u svinjcu zapalila vanbračnog supruga
0
Ubila, pa u svinjcu zapalila vanbračnog supruga
Kozarska Dubica
Pedesetčetvorogodišnja Dušanka Mihajlović iz Mlječanice uhapšena je zbog sumnje da je u Krivoj Rijeci kod Kozarske Dubice ubila, a potom u svinjcu zapalila Boška Šipku (68) sa kojim je povremeno živjela u vanbračnoj zajednici.
Mihajlovićeva je uhapšena u ponedjeljak navečer, a ubistvo je izvršila 11. maja, tako što je, nakon kraće svađe, Šipku udarila drvenim štapom, a potom zapalila svinjac u koji ga je ubacila, potvrdila je za Srnu službenik za odnose sa javnošću banjalučkog Okružnog tužilaštva Mira Miletić.

Ostatke ljudskog skeleta u paljevini jučer popodne pronašla je uviđajna ekipa nakon što je Mile Šipka iz Kozarske Dubice policiji prijavio nestanak svog rođaka Boška, koji je posljednji put viđen 11. maja u Krivoj Rijeci.

Miletićeva je navela da je dežurni tužilac prijedorske Područne kancelarije Okružnog tužilaštva Vukašin Kondić naložio forenzičko-antropološku analizu pronađenih skeletnih ostataka.

Boško Šipka bio je stalno nastanjen u Knežici, a tokom ljeta boravio je na porodičnom imanju u Krivoj Rijeci gdje je rođen.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: