Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek ne puca...a sta veli policija nesto se desava...pa desava se...istjerajte iz vasih redova one uhljebe u civilu s kupljenim diplomama dilere automafijase prostitutke i reketase...pa ce se manje desavat...
@yeba.mene.drzava bravo. Policiju istjerati iz toplik kancelarija, auta, kafića i kladionica na ulicu, ima ih hvala Bogu dovoljno, nek rade svoj posao.
ko je ubio ona dva policajca?? pao slucaj u zastaru, tj. ne smiju im nista jer bi se moglo neko vece klupko razmotato
Cuj pao u zastaru! Daj ne rise pa nije drumsko razbojnistvo!
Krivicno djelo ubistvo ne zastarjeva
Bosna postala Brazil
U Americi svaki minut ima ovoga. Ne znam zašto procjenjujete države i poredite po ubistvima. Ubistava ima i u Švajcarskoj, Etiopiji ili BiH. Problem su nerasvijetljena ubistva od strane policije. To pravi razliku.
Jer u americi ima 320 miliona stanovnika a u bosni 3.2 miliona
Da nam dragi Bog sacuva pamet
Evo ja u Zvorniku znam da je ubijena pjevacica Elma Milano !!!
AKO JE RADILA KOD AGE,,UBIO JE MUZ,,AGA CE RECI OZENJEN SAM STA JE RADILA SA GOSTIMA NEZNAM,,,A PRAVA ISTINA AGA JOJ POTURAO U HRANU ,PICE OPOJNE STVARI ,NAKON KOJIH OSOBA HOCE ONO STO HOCE AGA ,,,,U ZELUDCU CE SE PRONACI OPOJNA DROGA ,ALI ISPADE ONA SE SAMA DROGIRALA,,,NEMA DOKAZA DA JE POTURENO.
98% seljacine rade u policiji koji su nesposobni i naravno posao dobili preko stele i neke veze fujj
Zasto cesto se desi ubistvo u gradacackoj ulici..... Evo ovo ubistvo je tu blizu gradacacke pijace, tu gdje ljudi iz gradacca prodaju cvijece.... Zasto je rejs iz gradacca,,, zasto je premijer iz gradacca,,, zasto u zvezdama granda uvijek pobijedi momak iz gradacca,,,, zasto je mis australije iz gradacca,,,, jeli u pitanju kakva misterija ili.... Hoceli mi ko odgovoriti?
Burke smanji dozu
A vidi lika sto je pasat parkirao nepropisno. Policija preko njega traku veze..
Ko me Banuje jos jednom neka mi se javi ako smije
Mozda zena krenula iz banane kuci
Gotovi smo, nema nam spasa
A kakvim jadnicima zivimo, sta je ovo? Jade jadne raznose bombama, kolju i ubijaju. Ovo je gore od cetnika
AKO JE POLICIJA TOLIKO LOŠA, STO NEPRIJAVLJUETE NJIHOVE NERAD??? USLIKAJTE I POŠALJITE I NAKON MJESEC DANA SE OPET JAVITE D A I VIDJELI STA SE DESAVA!!!!! MISLIM DA JE TO OPCENITO DO NASEG NARODA, KOJI HICE NA LAŽ, NA PREVARU, NA SMUTNJU ITD.!!! POGLEDAJTE VAS LICNO KKAVI STE, PA SE POREDITE S'OSTALIM SUGRADJNANIMA, PA CE TE VIDJET DA SMO SVI ISTO CIPOVANI!!
Svaka druga maserka u sarajevu.....
@reisulema2
Opet neka muskarcina rjesava probleme...