|

U sudaru policijskog vozila i Golfa troje povrijeđenih

U sudaru policijskog vozila i Golfa troje povrijeđenih
0
S
Sarajevo-x.com
13.11.2010. u 11:51
0
komentara
0

dijeljenja
U sudaru policijskog vozila i Golfa troje povrijeđenih Foto: Arhiv
Dvojica policajaca i vozač Golfa povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se u jutarnjim satima dogodila u sarajevskoj ulici Safeta Zajke.
Vozač Golfa, 23-godišnji A. Č., oko 6:30 sati svojim autom iz pravca Rajlovca direktno je uradio u službeno policijsko vozilo u suprotnoj traci, kojim su se vozili H. H. (40) i V. O. (44).

Kako je za Sarajevo-x.com kazala Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS-a, povrijeđeni su u Kliniku urgentne medicine dovezeni oko sedam sati. A. Č. je zadobio povrede grudnog koša, stomaka i lica. Odmah je operisan, te su mu ušivena oba očna kapka. U KUM je dovezen bez svijesti, a sada se nalazi na intenzivnoj njezi.

Policajcu H. H. povrijeđeni su glava, vrat, grudni koš, te desno koljeno, a ima i frakturu grudne kosti. I on se nalazi na intenzivnoj njezi, gdje mu se prati stanje. Njegov kolega V. O. ima lakše povrede glave, vrata, grudne kosti i lijevog ručnog zgloba i u toku dana bi mogao biti pušten na kućno liječenje.

Kako saznajemo, sudar je izazvao Adis Čeho, a povrijeđeni policajci su Hrustem Hećo i Vahid Omerspahić. Policajci su se vozili na posao kada je iz suprotne trake direktno u njihovo vozilo udario Golf. Od većih povreda spasili su ih vazdušni jastuci koji su se aktivirali.

Poicija je završila uviđaj, a saobraćaj je na toj dionici puta neko vrijeme bio zaustavljen.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.