Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E gdje su bili ovi da hapse kad su mene tjerali da se ženim
Hahaha kralju 😂
Čuj inicijale samo stavili, ma stavi ime i prezime puno da znamo ko je idiot
@fbUser6703000x29 kad ce te vec jednom nauciti razliku u terminima "osumnjičen" "optužen" i "osudjen" .... I "pritvor" i "zatvor". Nije 15 vijek i lov na vjestice.
@fbUser6703000x29 sta ces sa imenom i prezimenom? Osudices ga i zaobilaziti na ulici mozda? Prosjacenje je kod nas ogroman biznis i ne mozes ti ljudima utuviti u glavu ne daji markicu, nista ne pomazes, nego samo potices na to. Ne mozes, nasi ljudi pokusavaju oprati svoje savjesti sa tom markicom, kao sadaku su ucinili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovako sam ja svoj Sedinu
E vala bih ga ja kaznio da bude invalid do kraja zivota stoka maloumna.
Ishak7.... A ti još nisi naučio da klox novinari često fule, ne barataju terminima i informacijama
Poslodavac mora voditi računa o učinku radnice.
1nele......hahahahaha
Ubi skota
kad se fino ponasas nece te ni jedna, kazu slabic, eto vama kabadahije koji locu, koji se tuku u drustvu, siledzije, to su frajercine
Pare koje dajemo prosjacima zavrse kod ovakvih ljudi.
reci NE zenidbi, najveca zabluda sto je nametnuta iskljucivo muskarcima
@1nele jutro si mi popravio hahahaha
I bakir tjera svoju ; samo milionske cifre pa ih niko nehapsi.. respiratori, fondovi, nabavke, protjerivanje i ucjena doktora......zakon i policija su za bjedu i sirotinju
Ciguligu
Prije 15godina cvaja bi bila dovoljna,danas život poskupio za 40KM jedva se može,gorivo,cigare i hrana i nema te nigdje
A sta je ostecena do wqd cekala? Prema nasilju imam dvostruku nultu toleranciju, ali nesto mi je ovo prejednostavno da i ostecena nije u nekoj mjeri znala i htjela isto.
@gooUser1584556468 sve dok se nisu posvadjali oko tala dobro je islo. Onda joj stao na zulj i eto ga prijava.
ovo je fan bube i jale brata