Dvije osobe zadobile teške povrede
1

U saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori povrijeđeni državljani BiH

SRNA
Foto: Vijesti.me
Foto: Vijesti.me
U udesu u mjestu Smokovac, na putu Podgorica - Kolašin, povrijeđeno je sedam osoba, od kojih dvije teže, državljani BiH i Srbije.

U udesu su učestvovala tri vozila Fiat Marea čačanske registracije, Renault Laguna lozničke registracije i Mercedes sa tablicama iz BiH.

Prema nezvaničnim informacijama iz policijskih izvora, vozač Mercedesa, koji se kretao iz pravca Kolašina prema Podgorici, pokušao je da pretekne Renaulta, kada je i došlo do čeonog sudara sa Fiatom koji se kretao iz suprotnog pravca.

Crnogorski mediji saznaju da je vozač automobila Fiat Marea Žarko Backović lakše povrijeđen, dok je njegova saputnica Sanja Pavlović (38) zadobila teške povrede. U vozilu se nalazilo i dvoje djece.

Milutin Tasovac (46), koji je upravljao Mercedesom, lakše je povrijeđen, kao i njegova saputnica Dragana Tasovac (47), dok je I.T. (16) teško povrijeđena, ali se nalazi van životne opasnosti.

Zbog udesa na putnom pravcu Podgorica - Kolašin put je bio zatvoren od 10.30 do 12.45 sati, usljed čega su stvorene kilometarske kolone.