|

FOTO
/
U pritvoru pet narkodilera iz BiH

U pritvoru pet narkodilera iz BiH
0
F
FENA
25.1.2011. u 15:14
5
komentara
0

dijeljenja
U pritvoru pet narkodilera iz BiH
Zajedničkim aktivnostima policije Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo te Uprave kriminalističke policije MUP-a RS i policijama Srbije i Crne Gore u posljednja četiri mjeseca zaplijenjeno je oko 38 kilograma skanka, uhapšeno 11 osoba, a pet se nalazi u pritvoru.
Načelnik Sektora kriminalističke policije CJB Istočno Sarajevo Nebojša Popović rekao je na današnjoj pres-konferenciji da je u ovoj akciji, nazvanoj “Furija”, rađeno na presijecanju lanca krijumčarenja droge iz Crne Gore prema Kantonu Sarajevo.

Tokom više pretresa na nekoliko lokacija oduzeta je određena količina naoružanja, municije, eksplozivnih sredstava, mobilnih telefona i SIM kartica koje su korištene prilikom izvršenja ovih krivičnih djela.

“U četiri navrata zaplijenjeno je ukupno 37,63 kilograma skanka, i to na području Foče i Čajniča”, naveo je Popović.


Mediji u RS-u navode da se u pritvoru nalaze Miladin Blagojević iz Foče, Nedeljko Racković, Vlado Danilović, Miloš Tanasković i Duško Tanasković, svi iz Čajniča.

Tokom akcije slobode su lišeni i Njegoš Tanasković, Darko Tanasković, Ljubiša Čevrez, Miljan Prijević, svi iz Čajniča, te Mirko i Miroslav Kovačević iz Sokoca, i oni su predati u nadležnost Okružnog tužilaštva u Trebinju.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...