Crna hronika
0

U Prijedoru poginula žena, na putu Derventa-Prnjavor muškarac

SRNA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
U odvojenim saobraćajnim nesrećama u Prijedoru i na magistralnom putu Prnjavor-Derventa poginule su dvije osobe, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Sedamdesetšestogodišnja Dušanka Babić iz Prijedora poginula je sinoć u 17.55 sati u Kozarskoj ulici u Prijedoru kada je udario automobil Opel Zafira kojim je upravljao sugrađanin Dragan Duvnjak /55/.

Uviđaj je izvršio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Ljubo Macanović, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Stanice javne bezbjednosti Prijedor.

Četrdesetosmogodišnjak iz Dervente Goran Nikolić poginuo je sinoć u 17.40 sati u mjestu Vijaka, na magistralnom putu Prnjavor-Derventa kada se sa automobilom Jetta sudario sa teretnim vozilom Man koje je vozio Boško Savić /46/ sa prebivalištem u Osmacima.

Uviđaj su izvršili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Igor Cimeša zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Prnjavor.

U oba slučaja je naloženo je da se preduzmu sve potrebne istražne radnje, kao i potrebna vještačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok nesreće, te obdukcija nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.