Pronađen joj automobil
53

U Mostaru nestala 25-godišnja Iva Primorac, suprug traži pomoć građana

G. Š.
Nestala Iva Primorac iz Mostara
Nestala Iva Primorac iz Mostara
Mostarska policija već deset dana bezuspješno traga za 25-godišnjom Ivom Primorac iz mostarskog naselja Goranci čiji je nestanak 3. novembra prijavio njezin suprug koji traži pomoć građana u pronalasku njegove bračne partnerice.

Kako nam je kazao njezin suprug Zoran Primorac, nestala je 2. novembra oko 9 sati , kada je otišla predati dokumente za jednokratnu pomoć za koju su ljudi tih dana iste predavali i nije se vratila.

"U tom trenutku je na sebi imala plave traperice i sivu košulju", kaže Primorac koji nam je dostavio fotografiju i zamolio sve građane ako imaju bilo kave informacije o njoj da mu jave na broj mobitela 063/ 705-921.

Ističe da je prema dojavi građana zadnji put viđena 3. novembra kod Binga u naselju Sutina, a njezin automobil je pronađen u Dubrovačkoj ulici u Mostaru iza benzinske pumpe Energy.

"Policija je izašla na intervenciju, ali u automobilu nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi nam potragu olakšali", kazao je Primorac, te zamolio još jednom građane da mu pomognu u pronalasku supruge.