Kontrola u Rudom
0

U Ladi Nivi pronađen karabin i ubijena divlja svinja

SRNA
Pripadnici Granične policije BiH u Rudom, prilikom kontrole vozila "Lada Niva" kojim je upravljao K.T., pronašli su u prtljažniku lovački karabin sa četiri metka i ubijenu divlju svinju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Protiv lica sa inicijalima B.M. iz Sokoca podnesen je izvještaj zbog krađe, jer je nakon privođenja u policijsku stanicu priznao da je od maloljetnika ukrao mobilni telefon.

 Policijskoj stanici Pale Z.R. je prijavila da P.A. i njegov sin S.A. prijete da će napasti njenog sina i unuka. U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv njih biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Radnici Policijske stanice Istočno Sarajevo podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv J.Š. zbog vrijeđanja ovlašćenih službenih lica.

U protekla 24 časa policija je kontrolisala 150 vozila i vozača, podnijela jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručila 60 prekršajnih naloga, te iz saobraćaja isključila jednog vozača zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i dva neregistrovana vozila.